BestAimers.Com Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fan Sorunum :(
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba,

Benim http://www.vatanbilgisayar.com/thermalta...I_ID=56748 kasam bu şekilde on tarafında fan var onun bir kolu koptu onu değiştirmek istiyorum. Acaba ne yapmam gerek bilgi verebilirmisiniz.

Alacagım fan : http://www.hepsiburada.com/liste/thermal...oryId=1125

Kabloları nasıl bağlayacagım ?

Help Me !

Yardım lütfen
Öncelikle sadece bağlama işi ise çıkartacağın kolu kopuk fanın kablosunun anakart üzerinde nerde olduğuna bak takacağın fanıda oraya takabilirsin eğer aynı girişi bulamazsan anakartlarda bellidir zaten o girişler bulabilirsin yani ve fan kasaya uyuyorsa halledersin iyi forumlar :)
KASAN ADINA ÜZÜLDÜM AMA ALACAĞIN FAN SÜPER KABLOLARIDA NASIL BAĞLAMAYI DERT EDİYOSAN İYİ BİR BİLGİSAYARCIYA GİT
kasam adına neden uzuldun ? kotumu demek istedin tam anlamadm
fanının kolu koptu demişisnya ondan
(21-11-2012, 12:23)Reptile-Haylaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle sadece bağlama işi ise çıkartacağın kolu kopuk fanın kablosunun anakart üzerinde nerde olduğuna bak takacağın fanıda oraya takabilirsin eğer aynı girişi bulamazsan anakartlarda bellidir zaten o girişler bulabilirsin yani ve fan kasaya uyuyorsa halledersin iyi forumlar :)

saol onlara ben bi bakayım

eskı fan dıorek anakarta baglı deil .s bir seye baglı ama tam goremıyorum
Abi bu tür fanlar çok basit monta ediliyor ya la. Bağla kabloları birbirine çalışsın. Ama kasanla uyumlu olmasına dikkat et, bunun için görerek almanı öneririm ;)
kasa fanını değiştirmeniz içi ön panel sökmeniz grekmektedir bunu yaparken çok dikkartli olun.. ayrıca kasanıza uygun boyuta bi fan seçimi yapmaya dikkat ediniz...