BestAimers.Com Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: FRMehmet
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
FRMehmet arkadaş kazaya yaptırdı bana sonra üstte çıkmaya başlıyor mpr izleyin link http://s3.dosya.tc/server26/CI2MLZ/mpr.zip.html
not mpr 30.03.87 dk itaberen izleyin göreceksiniz iyi günler.
Şimdi konuyu değerlendirirsek 1. si hız sınırımda herhangi bir sorun yok ali arkadaşımız 160 ı aşmış bulunmakta orda hız sınırı 160.
2. olarak Orda kaza yapmanın sebebi bariyerlerdir.
http://i.hizliresim.com/kZkoov.jpg
Bu fotoda lastik izlerine bakarsak bariyere çarpmışsın.
Yani sonuç olarak düzgün bir şekilde, hız sınırlarına uyarak devam etseydin herhangi bir sorun meydana gelmezdi.
Ünlü Olmuşum lA :D
hız sınırı yaptım ama orda nasıl foto aldın bilemiyorum ama mpr göreceksin orda kim haklı kim haksız orda göreceksin mpr otur izle yetkilelere sesleniyorum kesinlikle mpr izleyin sora karar kesinlikle izleyin göreceksiniz

artı kaza senin çektiğin fotoda biraz gerisinden çekseydin her şey görülecekti MPR Kesinlikle izlensin bak göreceksiniz.
158 le gidiyordum sanırım orda basmasaydın senin hız yapmanın sonuçlarına da mı biz katlanıcaz ? Dikkatli kullansaydın

Mpr izlendiğinde orda sıkıştırmış gibi göreceksiniz ama yukarıdan bakarsanız ben dümdüz yolumda gidiyorum orda yol daraldığı için Ali bariyere çarpıp kaza yapıyor.
İyi Günler.
arkadaşım fazla konuşma kalbini kırmak istemiyorum 160 lada gitsem 150 de gitsem 100 lede gitsem sen beni oraya sıkıştıramazsın mpr izlensin diyorum bu kadar başkada bir sey söylemiyorum altına zaten not düştüm nerden izleneceği var yöneticiler bakar kararını verir.
fazla konuşma ?
İlk düzgün ve saygılı konuş.
2. olarak ben orda kendimi savundum ve sen kendini savunurken sana karşı herhangi bir şekilde yanlış bir şekilde davranmadım, konuşmadım.
Biraz daha seviyeli olursan sevinirim.
MPR'yi istediğin yerden itibaren izledim burada açıkça belli oluyor ki sen suçlusun Reis, hız sınırını aşıp sollamaya kalkıyorsun yol bariyerden dolayı daralınca ani fren yapman sonucu aracın hafif savruluyor ve bariyere çarpıyorsun, Mehmet yolunda gidiyor sağa çekilme gibi bir ihtimali yok çünkü o sırada GençAlp.T adlı arkadaş onu sağ şeritten geçiyor kimse kimseye yol vermek zorunda değildir daha sakin ve dikkatli olsaydın böyle bir tartışmaya gerek kalmazdı. İyi akşamlar, İyi forumlar.
sağından mı geçmişim :D heee şu makastan sonra mı oldu o 250 yle giderken insan hiç bir şey görmüyor :E
Alp abi havasınıda atıyor makas atmış ^^