BestAimers.Com Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: PC fan sesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
pc yi açtıgımda fan sesi baş ağrıtıcı şekilde gürültü çıkartıyor bunu temizlettirme ücreti ne kadardır kendim yapabilceğimden emin değilim .s
Pc Asus Laptop
bi bilgisayar tamircisine götür o bakar fiyat verir sana.
Az birşey mekanik ustalıgın varsa kendınde temizleyebilirsin. :)
Ben kendim temizliyorum dostum sıkıntı olmuyor dikkat edersen :)
Süpürgeyle kasadaki tozları falan alayım deme sakın, çektiği için zarar verebilme şansı var. Mümkünse kompresör yardımıyla temizle. Olmadı ince uçlu fırçayla temizleyebilirsin. Cesaretin yoksa hiç bulaşma ver 10-20 lira neyse profesyonelce halletsinler fakat kasayı emanet edeceğin bilgisayarcı tanıdık olması uygun olur büyükşehirdeysen parça değiştirme yaparak haram para kazanan gavatlar çok piyasada, bol şanslar.
Ver bilgisayarcıya komple yapsın bakımını termal macununu filanda yeniler genel bi bakım olur fiyat olarakta max 25 tl filan
pc ısındıkça fps düşmeye başlıyor bi kaç saatten sonra teklemeye başlıyor bu sorunu giderdikten sonra pc rahatlar umarım :)
gerek yokki para vermeye ince uçlu suluboya fırçasını alıyosun süpürgeyi en düşük ayara alıyosun fırçayla temizlerken biyandan makineyle tozları çektiriyorsun not: ilk önce ellerini ve fırçayı duvara koy çünki elektriğini alsın.
(08-12-2015, 09:25)boom0506 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gerek yokki para vermeye ince uçlu suluboya fırçasını alıyosun süpürgeyi en düşük ayara alıyosun fırçayla temizlerken biyandan makineyle tozları çektiriyorsun not: ilk önce ellerini ve fırçayı duvara koy çünki elektriğini alsın.

denicem saol :)
(08-12-2015, 06:54)BerkanDagdas Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Süpürgeyle kasadaki tozları falan alayım deme sakın, çektiği için zarar verebilme şansı var. Mümkünse kompresör yardımıyla temizle. Olmadı ince uçlu fırçayla temizleyebilirsin. Cesaretin yoksa hiç bulaşma ver 10-20 lira neyse profesyonelce halletsinler fakat kasayı emanet edeceğin bilgisayarcı tanıdık olması uygun olur büyükşehirdeysen parça değiştirme yaparak haram para kazanan gavatlar çok piyasada, bol şanslar.

o gavatlardan birine gelmiştim, ekran kartını değiştirip bozuk olanı koyup üstüne bide takmadan koydular az sövmedim
Sayfalar: 1 2 3