BestAimers.Com Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Haksız Yere Ban HK;
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selamün Aleyküm, S-Works'Sercan Adındaki şahıs. Servere girdim caps lock açık yazdım 1. kick'imi yedim 2. kickte fark etmeden caps lock'la yazdım. 3. de Oval de gidiyorum 160 KMH ile yandan gelip çarpıyor. Eyvallah ona bir şey demem ama "sercan süreceğin arabayı :D" dememe 30 gün ban atılıyor? Şikayetçiyim. ne bir küfür ettim nede kalp kıracak bir şey söyledim. Haksız yere ban attıldı.
Tabi ki kaza yapabiliriz o doğal bir şey . Sana kick'i 3 kez CapsLock ile konustuğunda attım geldiğinde "sercan şimdi sana küfür edecem ha" dedin değil mi ? Burda ne senin babanın oğlu var ne de başçavuşun eşşeği adminlere karşı saygılı olacaksın . Ayrıca" sercan süreceğin arabayı "dediğini görmedim görsem ona işlem yapmazdım zaten. Neden işlem yaptığımı belirttim iyi forumlar.
Evet dedim, küfür falan etmedim. onu dememin sebebide para kasıyorum 3 kere kick attın 2 sinde 500'er TL Uygunsuz Pite girdiğim için kesildi ona istinaden o kelimeyi söyledim. Ayrıca o kelime için 30 gün fazla.
İlk kick olayında ''ŞRFSZ'' gibi bir kelime kullanıyorsun. Sercan tarafından uyarılmana rağmen davranışına devam ettin. Son kazadan sonra ''Sercan en sonunda küfür edecem ha'' demiş olman ban yemene sebep oldu. Karşınızdakine her zaman saygılı olun ki sizde saygı görün. İyi forumlar.
O "ŞRFSZ" Kelimesi sanaydı, KADİR İsimli Oyuncu Hüseyin attı dediği için söylemiştim, Cezamız neyse çekeriz sıkıntı yok o konuda ama o 2 kelime için 30 gün fazla.
(16-03-2017, 11:29)TolgaDemirci Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O "ŞRFSZ" Kelimesi sanaydı, KADİR İsimli Oyuncu Hüseyin attı dediği için söylemiştim, Cezamız neyse çekeriz sıkıntı yok o konuda ama o 2 kelime için 30 gün fazla.

Hüseyin'in de bir yetkili olduğunu hatırlatmak isterim.
Uygun görürsem cezanı indirebilirim.
Konuyu kilitliyorum cezanın indirilmesi için de ÖM atarsın.
Ban süresi 15 güne düşürülmüştür. İyi forumlar.